[QUOTE=Chimev;835815]Не говорете глупости - откъде знаете от какъв материал е изработен единия и другия? Освен това точно от "едни ламели" нещата могат да стоят по коренно различен начин. Проблема с 24 (и други) на 166 не е в "бързото износване на метала" или нещо такова, а че притискателния диск не "притиска" със съответната сила, не съответства на мощността и масата на колата, получава се приплъзване и ... много поздрави, за нов съединител сте. Или си карате лекичко с буксуване докато феродото не изчезне 
Вчера ми го демонстрираха - стария съединител - феродото здраво, притискателя с омекнали пружини. Някой "майстор" му намерил на човека отнякъде здраво феродо - пляс и колата изкарала около 1000 км. Та това за по-твърдите пружини за мен е 100% истина.

Вчера ми го демонстрираха - стария съединител - феродото здраво, притискателя с омекнали пружини. Някой "майстор" му намерил на човека отнякъде здраво феродо - пляс и колата изкарала около 1000 км. Та това за по-твърдите пружини за мен е 100% истина.
Comment